Kwaliteit

“Velison Wonen wil dicht bij haar huurders staan en optimaal presteren op het terrein van kwaliteit en dienstverlening”

 

Uw garantie op zorgeloos huren

Keurmerk KWH-Huurlabel

U kunt makkelijk een reparatie melden…
Uw klacht wordt serieus genomen…
U kunt goed de juiste informatie vinden…

… want Velison Wonen werkt met het KWH-Huurlabel
Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We willen graag weten wat we goed doen, maar ook wat volgens u beter kan. Met het KWH-Huurlabel onderzoeken we dit. KWH, het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties, voert dit onderzoek uit. Vinden veel huurders dat wij het goed doen, dan krijgen wij het keurmerk KWH-Huurlabel.

Uw mening is belangrijk
Het KWH-Huurlabel onderzoekt alle zaken waar u mee te maken kunt krijgen. Een aantal voorbeelden:
- Handelen wij reparaties goed af?
- Komen wij onze afspraken na?
- Worden uw klachten naar tevredenheid opgelost?
KWH stuurt vragenlijsten naar onze huurders om hun mening te vragen en belt met huurders om de vragen telefonisch door te nemen.

Keurmerk KWH-Huurlabel
Uit het onderzoek komen rapportcijfers. Een deskundige en onafhankelijke commissie kijkt naar de cijfers. Zijn de cijfers goed, dan verdient de corporatie het keurmerk KWH-Huurlabel. Wij hebben in 2016 opnieuw het KWH-Huurlabel behaald en daar zijn we trots op. Betekent dit dat we niets mee hoeven te doen? Nee. KWH onderzoekt namelijk continu of onze klanten tevreden zijn. En dus of wij het keurmerk mogen behouden. Op deze manier weten wij steeds wat we goed doen en wat er beter kan in onze dienstverlening aan u.

Bent u niet tevreden?
Werken met het KWH-Huurlabel wil niet zeggen dat alles perfect verloopt. Misschien bent u ergens ontevreden over? Laat het ons weten. Zo kunnen wij verder verbeteren.