Werken bij Velison Wonen

Wij zijn op zoek naar een Data-analist Vastgoed

Klik hier voor de volledige vacature.

 

Een baan bij een corporatie betekent werken aan duurzaam, betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Of je nu bezig bent op de hoek van de straat of met het co√∂rdineren van grote nieuwbouwplannen, je bent bezig om het woon- en leefklimaat van mensen te verbeteren. Je zorgt ervoor dat mensen goed kunnen wonen. Nu, maar ook in de toekomst. Het moet voor mensen nu zo prettig mogelijk wonen zijn, maar de woningen moeten ook over tien jaar nog verhuurd kunnen worden. Je initieert plannen, maar zorgt ook dat ze gerealiseerd worden. Je werkt samen met diverse partners binnen het netwerk. Het is sociaal maatschappelijk werk, want het gaat over mensen en wonen.  Maar het is ook zakelijk. Want de middelen zijn beperkt. Corporaties hoeven geen winst te maken, maar moeten wel optimaal middelen inzetten.

Bij Velison Wonen werken 38 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor onze huurders. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. Daarnaast bieden wij opleidingsmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

De juiste kennis, professionaliteit, vaardigheden en inzet van medewerkers bepalen het succes van onze organisatie en van de medewerkers zelf. Daarom hebben we een aantal kerncompetenties geformuleerd die ons helpen om onze missie en strategie te realiseren. Dit zijn:

  • Proactief
  • Resultaatgericht
  • Samenwerking