Woontips

Een vochtig gootsteenkastje, een afvoerputje dat stinkt, kalkaanslag op de douchekop. We hebben een aantal veel voorkomende "huis, tuin en keuken problemen" voor u op een rij gezet met bijbehorende oplossingen. Heeft u zelf misschien een goede woontip? Laat het ons weten!

Voorkomen van brand

Veiligheid in en om het huis gaat niet alléén om inbraakgevaar. Ook brand of ongelukken in huis kunnen gevaar opleveren. Maar ook een rookmelder en een vluchtplan behoren tot de standaard uitrusting die u in huis zou moeten hebben. De brandwondenstichting geeft tips en adviezen hoe u brand kunt voorkomen en wat u moet doen als er toch brand ontstaat.

Ongelukken in en om huis

Dan zijn er nog de (ernstige) ongelukken die in privé-situaties kunnen voorkomen. Meestal zijn kinderen en ouderen extra kwetsbaar. Maar ook doe -het-zelvers moeten helaas nog al eens een bezoek aan de spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis brengen. VeligheidNL is een organisatie die werkt aan de verbetering van de veiligheid in allerlei situaties. Op de site van deze organisatie worden voor de bovengenoemde risicogroepen de gevaren in kaart gebracht en adviezen gegeven hoe ongelukken in en om huis kunnen worden voorkomen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden