Over ons Nieuws & publicaties Laatste nieuws Aannemingsovereenkomst getekend voor de verduurzaming project Meerweidenlaan in Velsen-Noord

Aannemingsovereenkomst getekend voor de verduurzaming project Meerweidenlaan in Velsen-Noord

Leestijd: 1 min

Op 4 juni tekende Velison Wonen de aannemingsovereenkomst met Coen Hagedoorn Bouwgroep voor de energetische verbeteringen aan 38 woningen aan de Meerweidenlaan in Velsen-Noord. In het bijzijn van Hooyschuur architecten, projectleiders en opzichters die bij het project betrokken zijn, werden de handtekeningen onder de overeenkomst gezet.

De werkzaamheden zijn nodig om de woningen energiezuiniger, veiliger en comfortabeler te maken. Velison Wonen vraagt voor de energetische verbeteringen geen huurverhoging.  Alleen voor de zonnepanelen berekent Velison Wonen een bijdrage in de servicekosten. Na de verbeteringen vallen de woningen in energielabel A.

Na de bouwvakvakantie start de aannemer met het inrichten van de bouwplaats aan de Meerweidenlaan. Bewoners kunnen tijdens de werkzaamheden in hun woning blijven wonen. Voor de momenten waarop zij zich even willen onttrekken aan activiteiten in hun woning, is een rustwoning in de buurt ingericht. Naar verwachting zijn de werkzaamheden voor het einde van het jaar klaar.