Over ons Nieuws & publicaties Laatste nieuws Storm op komst? Zorg dat uw schutting stevig staat!

Storm op komst? Zorg dat uw schutting stevig staat!

Leestijd: 2 min

Storm Dennis

Na de storm Ciara krijgen we volgens de weersvoorspellingen dit weekend te maken met storm Dennis. Het lijkt er op dat de storm  minder heftig wordt als Ciara, maar kan vooral zondagmiddag nog wel voor forse windstoten zorgen.

Omgewaaide schuttingen

Bij een storm bestaat een groot deel van de schade uit omgewaaide schuttingen. Zorg er daarom voor dat uw schutting stevig genoeg staat om een stevige storm te overleven. Of u verzekerd bent wanneer uw schutting toch is omgewaaid, hangt af van uw verzekering en de dekking. Neem contact op met uw verzekeraar als u wilt weten of u verzekerd bent voor een omgewaaide schutting.

De schutting is in de meeste gevallen geen eigendom van Velison Wonen. U bent daarom meestal zelf verantwoordelijk voor het onderhoud of het plaatsen van een nieuwe schutting. Gemetselde of betonnen privacy schermen/tuinmuren of stalen hekwerken/poorten die door Velison Wonen zijn geplaatst, worden door Velison Wonen onderhouden.

Bent u huurder van Velison Wonen en heeft u andere schade aan uw woning? Buiten onze kantoortijden kunt u voor dringende reparaties die niet kunnen wachten, contact opnemen met onze boodschappendienst 020 4858170. Na het weekend zijn wij weer gewoon telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0255 535786 of via de website bij reparatieverzoek indienen: bit.ly/3byyzr5.