Over ons Nieuws & publicaties Laatste nieuws Onderzoek door medewerkers van bureau Atriensis projecten

Onderzoek door medewerkers van bureau Atriensis projecten

Leestijd: 1 min

Eind januari is het bureau Atriensis Projecten gestart met het inventariseren van onze woningen. Het gaat om woningen in Velsen-Noord en IJmuiden. Velison Wonen heeft de bewoners die in deze wijken wonen schriftelijk op de hoogte gebracht. De inventarisaties duren tot en met 14 februari 2020.

Huisbezoeken

Voor het uitvoeren van de inventarisaties komen de medewerkers van Atriensis bij bewoners thuis. Dat gebeurt steekproefsgewijs, dus niet bij elke bewoner. Het bezoek duurt ongeveer 30 minuten per woning. Tijdens dit bezoek worden de bijzonderheden genoteerd, de plattegrond gecheckt en eventueel foto’s gemaakt.

Waarom een inventarisatie?

De inventarisatie levert ons nuttige informatie op over duurzaamheid en energiezuinigheid van de woningen. De resultaten van de inventarisatie gebruiken wij om onze onderhoudsplannen te verbeteren.

Legitimatie Atriensis Projecten

De medewerkers van Atriensis Projecten kunnen zich legitimeren. Vertrouwt u het niet dan kunt de medewerkers dus vragen om zich te legitimeren met hun pas. Vraagt u het liever na bij Velison Wonen? Dat kan ook. U kunt ons klantcontactcentrum bereiken via 0255-535786.