Over ons Nieuws & publicaties Laatste nieuws Stage bij Velison Wonen

Stage bij Velison Wonen

Leestijd: 2 min

Maandag 15 april begon ik met mijn stage bij Velison Wonen. Ik ben leerling op een middelbare school vmbo-t .
De eerste dag heb ik bij het klant contact centrum gezeten. post open gemaakt en rondgebracht, meegeluisterd met de telefoon.
De volgende dagen ben ik met de vakmannen mee geweest . We zijn bij mensen geweest waar iets kapot was en wij  moesten dat maken. Het leuke eraan is dat je veel interactie hebt met bewoners. Tussendoor haalden  we de onderdelen die nodig zijn voor reparatie en die niet op voorraad waren op bij bedrijven. Omdat je de spullen die zij verkopen nodig hebt.
Ze hebben bij velison ook senioren checks en ik ging kijken hoe dat was. Ik ben bij twee senioren geweest. Dat was heel interessant want ik wist niet waar je aan moest denken met een senioren check. Het was beide veel rijden maar ik vond het niet erg.
Als je een huis gaat huren ga je naar een bezichtiging en ik heb gekeken hoe dat was. Er kwamen allemaal mensen die het huis gingen bekijken. En dan vertel je ook een beetje over het huis. Je hebt ook dat sommigen gewoon niet op komen dagen bij zo’n bezichtiging. Wel gek als je een huis wilt.

Mijn mening

Ik heb er een week gezeten en het was heel gezellig ik kan het iedereen aanraden. De pauzes waren leuk met iedereen in de kantine.
Dit was mijn week bij Velison Wonen.
Mauro Vos.