Over ons Nieuws & publicaties Laatste nieuws Velsen Noord Geen Bende

Velsen Noord Geen Bende

Leestijd: 2 min

 

Wij gaan voor een schone wijk! Help je mee?

Op woensdagmiddag 25 september organiseert gemeente Velsen het evenement 'Velsen Noord Geen Bende'.

Zwerfvuil oprapen en het in de juiste afvalbak doen mag natuurlijk altijd. Maar op deze dag bundelen we onze krachten en maken we er samen een feestje van! Alle bewoners van de wijk zijn van harte welkom om op woensdagmiddag 25 september van 14.00 tot 16.30 uur te komen helpen. Voor zowel jong als oud belooft het een mooie middag te worden. Hoe meer mensen, hoe meer handjes en hoe schoner de wijk weer zal worden. 

Op pad

Het Stratingplantsoen is het hart van het evenement. Een feestlocatie vol gezelligheid, informatie en educatie. Hier kun je prikstokken, vuilniszakken en handschoenen lenen waarmee je op pad kunt gaan. Op pad? Ja! Verspreid over de wijk zijn expo-punten neergezet, en deze zijn echt de moeite waard om te bezoeken. Onderweg prikken we het zwerfafval mee en bij inlevering van je opgehaalde afval krijg je een leuke verrassing.
Velsen Noord Geen Bende

Op een leuke manier samen opruimen, leren over zwerfafval en zorgen voor de natuur.

Locatie: Stratingplantsoen, Velsen Noord.
Datum en tijd: woensdag 25 september van 14.00 tot 16.30 uur.

Medeorganisatoren: Gemeente Velsen, De BeestenBendePieter Vermeulen Museum , Stichting Welzijn Velsen, Wijkteam Velsen Noord, HVC, Politie, Woningbedrijf Velsen, Velison Wonen, Sociaal Wijkteam.

Meer weten?

Meer en de meest actuele informatie vind je op ons Facebook Evenement: https://www.facebook.com/events/763378054132580/ (externe link)