Update coronamaatregelen

Publicatiedatum: 06-10-2020

 

Update 6 oktober 2020

Maatregelen 

We willen het besmettingsgevaar zoveel mogelijk beperken en houden de RIVM richtlijnen aan. We zetten onze maatregelen om veilig door te werken voor u op een rij:

1. Helaas ontvangen wij even geen bezoek op kantoor

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken  neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 0255 535 786 of per mail info@velisonwonen.nl (vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer). Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Afspraken maken we telefonisch of digitaal.

2. Bereikbaarheid tijdens kantoortijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar (0255 535 786) van maandag t/m donderdag  van 08.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.30-12.30 uur. 

Mailen mag natuurlijk ook naar: infovelisonwonennl. Vermeld in uw mail ook uw naam, telefoonnummer en adres. 

Heeft u een spoedeisend reparatieverzoek buiten bovenstaande telefonische bereikbaarheidstijden of in het weekend? U kunt dan contact opnemen met onze boodschappendienst op telefoonnummer 020-4858170.

2. Reparaties & planmatig onderhoud

Ook niet spoedeisende werkzaamheden worden weer uitgevoerd. Hierbij nemen onze medewerkers en onze aannemers de richtlijnen van de RIVM in acht. Voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud gelden verder de volgende richtlijnen: 

•   we vragen bewoners of er corona gerelateerde klachten zijn. Zo ja, dan maken we een andere afspraak. Als het om een spoedeisende reparatie gaat dan maken we - als er sprake is van corona gerelateerde klachten - een afspraak op maat;
•  we vragen de bewoner om naar een andere ruimte te gaan dan waar de reparatie moet worden uitgevoerd;
•  onze medewerkers houden zich ook aan de richtlijnen en desinfecteren hun handen voor binnenkomst en na vertrek.

3. Heeft u binnenkort een bezichtiging voor een woning?

Voor bezichtigingen geldt dat we per bezichtiging maximaal 2 personen (1 huishouden, geen kinderen) ontvangen. Kandidaten worden per email op de hoogte gesteld van de gezondheidsadviezen bij woningbezichtiging. U maakt gebruik van een mondkapje en plastic handschoenen welke aanwezig zijn in de woning. We volgende de richtlijnen van het RIVM.

Onze medewerker wacht buiten tijdens de bezichtiging.  

4. Krijgt u binnenkort  de sleutel van uw huurwoning?

De oplevering van de woning aan de nieuwe huurder wordt in de woning gedaan. Het tekenen van de huurovereenkomst gaat zoveel mogelijk digitaal. De overdracht van de sleutel wordt afgestemd met de nieuwe bewoner en gebeurt  volgens de richtlijnen van RIVM. 

We hanteren de volgende richtlijnen voor de oplevering van de woning aan de nieuwe huurder:

  • u mag met maximaal 2 personen uit 1 huishouden (geen kinderen) naar de woning komen;
  • houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes);
  • heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Blijf thuis en neem telefonisch contact op met Velison Wonen;
  • heeft iemand in uw huishouden koorts? Blijf thuis en neem telefonisch contact op met Velison Wonen:
  • u en onze medewerker maken gebruik van een mondkapje.

5. Hoe vindt de voor- en eindinspectie plaats?

De voorinspectie en  eindinspectie gebeuren in de woning zelf. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Vooraf nemen we telefonisch contact op met de huurder om na te gaan of er geen zieken zijn. Als dat wel het geval is dan voeren we een telefonische voorinspectie uit. 
Als er geen gezondheidsklachten zijn dan maken we een afspraak. Als er alsnog iemand in het huishouden verkoudheidsverschijnselen krijgt, dan vragen we de huurder om direct contact met ons op te nemen. 

Tijdens de inspectie maken u en onze medewerker gebruik van een mondkapje en houden 1,5 meter afstand.

6. Onze medewerkers schudden geen handen. Ze houden afstand van bezoekers en gesprekspartners.
 

Wij waarderen het dat u begrip heeft voor onze maatregelen die nodig zijn voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. De voorzorgsmaatregelen kunnen veranderen, wij volgen de richtlijnen van de overheid en  de RIVM. Houd u daarom onze website in de gaten.

 

 

Deel deze pagina