Woont u aan de Meerweidenlaan in Velsen-Noord? Dan willen wij graag uw mening!

Publicatiedatum: 10-11-2020

Woont u aan de Meerweidenlaan in Velsen-Noord? Dan willen wij graag uw mening over de proefstrook die is aangelegd.

De steeg tussen de Wardenaarstraat 21-21 en de Ir. Krijgerstraat 22-24 is voorzien van verschillende materialen voor verharding, erfafscheiding, verlichting en groen om te testen hoe we achterpaden leefbaarder kunnen maken en wateroverlast kunnen tegengaan. 

Wij hebben een enquête opgesteld die ingaat op het verbeteren van de achterpaden. Om dit onderzoek uit te kunnen voeren hebben we informatie van u als bewoner nodig. Het doel van ons onderzoek is om vervolgens ook maatregelen voor te stellen die de situatie in uw buurt kunnen verbeteren. Op deze manier proberen we ook ideeën, de grootte van wateroverlast en initiatieven uit de buurt te gebruiken om het probleem in de toekomst te verminderen.

Wij hopen dat u de tijd wilt nemen hier naar te kijken, om ons te helpen naar een goed eindresultaat. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Als dank voor uw moeite, maakt u kans op een cadeaubon t.w.v €10,-. Gelieve de enquête uiterlijk 23 november in te vullen. Bij voorbaat dank!

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden