Bestuur

Eric van Kaam de nieuwe directeur-bestuurder van Velison Wonen

 

Eric van Kaam (59) volgt per 1 november Paul Vlug (bestuurder a.i.) op als directeur-bestuurder van woningcorporatie Velison Wonen. Dat heeft de Raad van Commissarissen op 16 september 2019 bekend gemaakt. Eric is geen onbekende in de corporatiesector.  Hij is sinds 1982 werkzaam in de volkshuisvesting. De laatste jaren was hij werkzaam bij Ymere in Amsterdam, waar hij onder andere lid van de directieraad  was en verantwoordelijk voor de portefeuille Verhuur en Wonen is geweest.  

RvC-voorzitter Karin Rosielle: “We hebben Eric in korte tijd leren kennen als een plezierig persoon  en een zeer ervaren directeur met veel kennis van en passie voor de volkshuisvesting. In combinatie met zijn vastgoed achtergrond en zijn kennis en ervaring van verandertrajecten is dat een grote aanwinst voor Velison Wonen en onze huurders. We hebben er alle vertrouwen in dat hij de opgaven waar wij voor staan voortvarend en in samenwerking met medewerkers, huurders en stakeholders tot succesvolle resultaten zal brengen.”

 

 

Organisatiestructuur

De organisatiestructuur van Velison Wonen is eenvoudig. Een transparante organisatie waar met korte lijnen en informeel wordt gecommuniceerd.

Velison Wonen heeft vier afdelingen Wonen, Vastgoed, Financiën & Staf. De corporatie wordt aangestuurd door een directeur-bestuurder. Het bestuur legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen.

Dienstverlenende organisatie

Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening en aan het verder professionaliseren van de organisatie. Snelheid, flexibiliteit en laagdrempeligheid zijn eigenschappen die wij als organisatie nastreven.  Wij hanteren de volgende kernwaarden:

  • Proactief: We zijn ondernemend, en tonen verantwoordelijkheid in het leveren van een optimale dienstverlening aan huurders, partners en collega's. 
  • Resultaatgericht: Zonder onze financiële continuïteit uit het oog te verliezen gaan we voor het beste resultaat.
  • Samenwerken: We pakken samen met onze partners en collega's vraagstukken op het terrein van wonen, zorg en welzijn integraal op.
 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden