Over ons Organisatie Jaarverslagen

Jaarverslagen

Het jaarverslag is een goed moment om stil te staan bij het mooie werk waarmee wij als woningcorporatie bezig zijn. We zetten ons dagelijks in voor een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en ertoe doet. Meedoen ongeacht leeftijd, afkomst, gezinssamenstelling, inkomen of levensfase. We helpen woningzoekenden om een huis te vinden, we onderhouden, verduurzamen en bouwen woningen en werken aan leefbare wijken waar je prettig woont. 

Wat heeft Velison Wonen het afgelopen jaar bereikt?

In ons jaarverslag geven we in tekst, cijfers en beeld een overzicht van onze werkzaamheden en resultaten in 2020.  We geven een overzicht van de maatschappelijke activiteiten die wij hebben geleverd en de keuzes die wij daarin hebben gemaakt. De verantwoording over onze activiteiten leest u in dit jaarverslag. 

Kies hoe u ons jaarverslag wilt lezen

Wij delen graag met u ons jaarverslag, in de vorm van een website. Daarin kunt u makkelijk doorklikken naar de onderwerpen die u het meest interesseren. U kunt het jaarverslag ook in pdf-vorm lezen (zie hiervoor het oranje kader met downloads).  Wilt u liever een kort overzicht zien? In de infographic ziet u in één oogopslag onze belangrijkste resultaten.

We kijken vooruit en blijven ons inzetten voor onze huurders

Ondertussen kijken wij vooruit en werken met onze stakeholders hard aan het uitvoeren van ons nieuwe ondernemingsstrategie voor de komende jaren. En blijven wij ons inzetten voor onze huurders: voor wie wij prettig wonen en leven in Velsen met hart en ziel nastreven. 

Jaarverslag infographic

 

 

 

 

Jaarverslag 2020 lezen (website)
Downloads
Jaarverslag 2020 (pdf) Jaarverslag 2019 (pdf) Jaarverslag 2018 (pdf)