Super snel glasvezel internet

KPN NetwerkNL gaat glasvezel aanleggen

Snel internet wordt steeds belangrijker. Dat komt onder meer omdat we steeds meer thuiswerken en meer apparaten verbinden aan het internet. Glasvezel zorgt voor snel en stabiel internet. KPN Netwerk is nu ook in de gemeente Velsen begonnen met het aanleggen van glasvezel. Ook de woningen van Velison Wonen worden aangesloten op glasvezel in overeenstemming met KPN Netwerk.

Wat betekent dit voor u als huurder?

  • Een medewerker van KPN Netwerk komt bij u thuis om de juiste plek voor de glasvezelaansluiting te bepalen. Meestal is dat de meterkast. U krijgt hierover vooraf een brief van KPN Netwerk.
  • Een paar weken later wordt er in de straat gegraven. De glasvezelkabel wordt vanaf de straat naar uw woning of gebouw getrokken. Uw woning blijft gewoon bereikbaar.
  • Na het graafwerk komt de monteur bij u langs om uw glasvezelaansluitpunt te installeren.

Niet verplicht

De aanleg en de installatie van het glasvezelaansluitpunt zijn kosteloos. U kunt de glasvezelaansluiting straks gebruiken, maar dat hoeft niet. KPN Netwerk legt het glasvezelnetwerk aan naast het netwerk dat al wordt gebruikt. Dat blijft ook gewoon bestaan.

Goed om te weten!

In grotere gebouwen wordt de glasvezelkabel door de meterkasten van alle woningen getrokken. Ook als u zelf geen glasvezelaansluiting wilt, is hiervoor uw medewerking nodig. Meer weten over uw aansluiting op glasvezel? Kijk op kpnnetwerk.nl.