De wijkmobiel

De gemeente Velsen heeft zes wijkteams voor de tien wijken in de gemeente. In deze wijkteams zijn politie, gemeente, stichting Welzijn, jongerenwerkers, wijkplatforms en de woningcorporaties vertegenwoordigd. Met de wijkmobiel willen de wijkteams letterlijk naar bewoners toe komen om met hen te praten over de leefbaarheid in de wijk en of het er schoon, heel, veilig en sociaal is.

Waarvoor kunt u terecht bij de wijkmobiel?

In de wijkmobiel kunnen bewoners informatie vinden en vragen stellen over inbraakpreventie, groenadoptie en wijkinitiatieven, maar ook over woningcorporaties en welzijnswerk. Bovendien is er in de wijkmobiel handgereedschap (papierprikkers en schoffels) aanwezig, waarmee zowel de aanwezige wijkteamleden als buurtbewoners de handen uit de mouwen kunnen steken.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Rob Plessius, relatiemanager gemeente Velsen, telefoon 0255 567 369

Waar staat de wijkmobiel?

De wijkmobiel komt elke keer naar een andere wijk in Velsen. Datum en locatie worden van te voren aangekondigd op de gemeentepagina van de Jutter/Hofgeest. Ook op onze website bij de nieuwsberichten en op facebook pagina vermelden wij waar en wanneer de wijkmobiel komt in de wijk.