Kwaliteit

Velison Wonen werkt met het KWH-Huurlabel

 

Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We willen graag weten wat we goed doen, maar ook wat volgens u beter kan. Met het KWH-Huurlabel onderzoeken we dit. KWH, het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties, voert dit onderzoek uit. Vinden veel huurders dat wij het goed doen, dan krijgen wij het keurmerk KWH-Huurlabel.

 

Keurmerk KWH-Huurlabel

  • U kunt makkelijk een reparatie melden;
  • Uw klacht wordt serieus genomen;
  • U kunt goed de juiste informatie vinden.

Uw mening is belangrijk

Het KWH-Huurlabel onderzoekt alle zaken waar u mee te maken kunt krijgen. Een aantal voorbeelden:

  • Handelen wij reparaties goed af?
  • Komen wij onze afspraken na?
  • Worden uw klachten naar tevredenheid opgelost?

KWH stuurt vragenlijsten naar onze huurders om hun mening te vragen en belt met huurders om de vragen telefonisch door te nemen.

De resultaten van het onderzoek door het KWH  worden vervolgens beoordeeld door de Commissie Kwaliteitsverklaringen (CKV). Het CKV besluit of het KWH-Huurlabel verlengd wordt. 

Keurmerk KWH-Huurlabel

Uit het onderzoek komen rapportcijfers. Een deskundige en een onafhankelijke commissie (CKV) kijken naar de cijfers. Zijn de cijfers goed, dan verdient de corporatie het keurmerk KWH-Huurlabel. In 2018 is de geldigheidsduur van het label door de Commissie Kwaliteitsverklaringen (CKV) verlengd tot maart 2020.

Betekent dit dat we niets mee hoeven te doen? Nee. KWH onderzoekt namelijk continu of onze klanten tevreden zijn. En dus of wij het keurmerk mogen behouden. Op deze manier weten wij steeds wat we goed doen en wat er beter kan in onze dienstverlening aan u.

Bent u niet tevreden?

Werken met het KWH-Huurlabel wil niet zeggen dat alles perfect verloopt. Misschien bent u ergens ontevreden over? Laat het ons weten. Zo kunnen wij verder verbeteren.