Stageplaatsen

Wij zoeken een HR stagiair

Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een stagiare (bij voorkeur laatste studiejaar) die het leuk vind om bij ons stage te lopen. Binnen een klein team leer je hier veel op het gebied van HR.

De focus van de werkzaamheden zal liggen op HR analytics, de HR cyclus en arbeidsmarktcommunicatie. Ligt je interesse ergens anders dan kunnen we het hier over hebben.

Nieuwsgierig? Leuk om van  je te horen! 

Lieke Biersteker, liep stage bij de afdeling Wonen

"Ik ben Lieke Biersteker en ik ben 19 jaar. Ik zit in het tweede jaar van de HBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening (aan Hogeschool van Amsterdam). Ik volgde vanaf december 2019 tot april 2020 een meeloopstage bij Velison Wonen. Onder begeleiding was ik bezig met het leren van de procedures van woningen adverteren, woningen bezichtigen, woningen toewijzen, intakegesprekken voeren, huurcontracten tekenen, huuropzeggingen behandelen, overlastgesprekken voeren en huisbezoeken uitvoeren. Ik vond het een erg leuke en leerzame periode. De medewerkers bij Velison Wonen zijn allemaal erg vriendelijk en nemen de moeite om mij alles zo goed mogelijk uit te leggen en te leren. Ik heb erg veel van hun ervaring geleerd. De meeloopstage heeft mij geleerd dat ik graag op dit werkterrein werkzaam wil zijn na mijn studie."