Ik ben huurder Verhuizen

De woning accepteren

Van harte gefeliciteerd!
U heeft via MijnWoonservice een huurwoning van Velison Wonen aangeboden gekregen. Voordat u echt de nieuwe huurder van de woning wordt, moeten we nog een aantal zaken regelen. Wij vragen u via het online acceptatieformulier (onder aan deze pagina) uw gegevens in te vullen en de documenten waar wij u in dit formulier om vragen, binnen de gestelde termijn aan te leveren.

Online acceptatieformulier

Voorkom teleurstelling  en zorg dat uw gegevens kloppen
Onze verhuurmakelaar controleert uw gegevens en documenten. Het is belangrijk dat uw gegevens kloppen en compleet zijn, omdat we anders de woning niet aan u kunnen toewijzen. Als alles in orde is, maakt de verhuurmakelaar een afspraak om het huurcontract te tekenen en om u de sleutel van uw nieuwe huis te overhandigen. 

Huurcontract
De persoonsgegevens die u invult op het online acceptatieformulier worden overgenomen op het huurcontract. Bij de ondertekening van het contract controleert de verhuurmakelaar uw geldige identiteitsbewijs. Hierbij wordt vergeleken of de persoonsgegevens op het huurcontract overeenkomen met de gegevens op uw identiteitsbewijs. Het is daarom erg belangrijk dat u de juiste gegevens invult!

Onze huisregels
Wij vinden het belangrijk dat het contact met onze klanten aangenaam verloopt. Wij verwachten van onze klanten ook dat zij zich respectvol gedragen. Zowel ten opzichte van onze medewerkers, de vertrekkende huurder als omwonenden. Misdraging kan een reden zijn om de woning niet aan u te verhuren.

Wat ook belangrijk is om te weten

Met het accepteren van de woning, stemt u automatisch met het onderstaande in. 

  • Naar aanleiding van deze acceptatie kunt u worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek door de verhuurmakelaar;
  • Na het tekenen van uw huurcontract, wordt u uitgeschreven bij MijnWoonservice;
  • De huurprijs en servicekosten van de woning zijn gelijk aan de huurprijs en servicekosten zoals vermeld in de advertentie;
  • Ziet u na acceptatie, maar vóór het ondertekenen van het huurcontract, alsnog af van de woning, dan kan Velison Wonen de leegstandskosten in rekening brengen;
  • Wij brengen éénmalig administratiekosten in rekening van € 55;
  • De kosten voor het plaatsen van een naamplaatje zijn € 12,50.

 

Downloads
Verhuurdersverklaring Acceptatieformulier Intake gegevens Overnameformulier

Vraag het goede uittreksel (BRP) aan bij de gemeente; ook uw meeverhuizende kinderen moeten er op staan!

Vraag bij de gemeente het goede uittreksel (BRP) aan! Ook uw meeverhuizende kinderen en uw burgelijke staat moeten er op staan.